09 / 05 / 2024

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan gerilim gümüş fiyatlarını uçurdu. Yatırımcılar piyasalarda riskten kaçmak için gümüşe yönelmeye başladı. Ons gümüş son zamanların zirvesine ulaştı. İşte ayrıntılar...



Borsa Gündem'de yer alan habere göre, WaveTrack International’ın kurucu ortaklarından analist Peter Goodburn, gümüşte büyük bir devalüasyon meydana geldiğini ve gümüşün önümüzdeki 10 sene boyunca altından daha iyi performans sağlayacağını ileri sürüyor. Tahminlerini Elliott dalgası modeliyle açıklayan analist, güçlü direnç seviyelerini aşmaya çalışan gümüşün, 2022'nin ikinci yarısında yükselecek enflasyon baskısı sebebiyle artacağını tahmin ediyor. Gümüş fiyatlarının ons başına 25 doları aşmasını bekleyen Goodburn, 2022'nın ortalarında ise 34-37 dolar ons seviyelerinin görülebileceği iddiasında bulunyor. 

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

'Gümüş, 10 yılda altından daha iyi performans gösterecek'

Durumu değerlendiren analist şunları ifade ediyor: "Bu ciddi bir devalüasyon demek. Şu an rasyo 80’e yakın bir seviyede. Bu önemli bir alım fırsatı anlamına geliyor. Enflasyon baskıları altına da destek verecek. Ancak gümüşün gelecek 10 yılda altından daha iyi performans göstermesini bekliyorum."

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gümüş yatırımcıları müjde! Kazanan siz oldunuz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön