01 / 05 / 2024

Altından sonra en değerli yatırım aracıydı! Gümüş fiyatlarını görenlerin gözleri yerinden fırladı! Hemen bakmalısınız

Altından sonra en değerli yatırım aracıydı! Gümüş fiyatlarını görenlerin gözleri yerinden fırladı! Hemen bakmalısınız

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altından sonra gelen gümüş fiyatları hızla düşmeye başladı. Bu rakamları görenlerin gözleri resmen yerinden fırladı.



Yatırımcılar altından sonra en çok yatırımı en az altın kadar değerli olan gümüşe yapıyor. Fakta gümüş fiyatları Ocak 2022'den itibaren sert düşüşler sergileme başladı. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olurken gümüş fiyatlarını gören yatırımcıların resmen gözleri yerinden fırladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş piyasasında neler oluyor? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları....


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön