30 / 04 / 2024

Altın yatırımcılarına bomba haber! Uyarı geldi: Hemen bunu yapın!

Altın yatırımcılarına bomba haber! Uyarı geldi: Hemen bunu yapın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasasındaki yükselişin uzun vadede yukarı yönlü olacağını belirtti. Memiş, "Sepet uygulamasına gitmeniz gerekiyor. 2022 yılında ons altında 2150 dolar gram altında 1450 lira benim öngörüm bu yönde" ifadesini kullandı.



Milyonlarca yatırımcı altın piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Öte yandan yatırımcılar altın fiyatlarındaki gidişatı merak ediyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak? sorularının cevaplarını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş bomba haberi verdi ve uyardı: ''Hemen bunu yapın.''

3 Mart günü altın fiyatlarında yükseliş devam ederken gram altın 882 lira seviyesinde işlem görüyor. Yatırımcılar ise ne yapacaklarını bilmiyor. Altın alınır mı satılır mı?  sorusu arasında kalan yatırımcılara Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'kısa vadeli işlem' için uyardı.

Yeniakit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılar için şunları söyledi: ''Savaş ortamında altın her zaman güvenli limandır. Herkes riskten kaçmak için altın alır. Herkes yakından bilir son 7 aydır altın bilerek baskılandı altın sadece savaş ortamını sevmiyor enflasyon olduğu ortamda da güvenli limandır. Savaştan önce enflasyon gerçeği olduğu için enflasyondan güç toplayan altın olduğu için değerinin altında kalmıştı. Savaş başladı ama zamanında tezgahladıkları enflasyon balonunun ihalesini Putin'e bıraktılar. Bana sorsanız ons bazında gram bazında ben bu fiyatlardan altın gümüş yatırımı yapmam.Yatırımcılar sert düşüşler yükselişler yaşanırsa bunu soğuk kanlılık ile takip etmeli. Malı alırmak kazanmak gerekiyor.

 Altın yatırımcılarına bomba haber! Uyarı geldi: Hemen bunu yapın!

"1450 lirayı bekleyin"

Tekrar 1900 dolar altına sarkma ihtimalinde yüzde 50'mi alırım. FED'i beklerim kendime süre tanırım pozisyonumu kapatırım. 2022 yılında ons altında 2150 dolar gram altında 1450 lira benim öngörüm bu yönde. Zaman olarak bir şey söyleyemem. Bir gün bile olsa bu seviyeler aşağı yönlü kırılacak pozisyonunu kapatanlar yoluna devam edecek. Rusya da Ukrayna da zengin insanlar. Ama yasak geldi. Ne kadar zengin olursanız olun bir valizle gidebiliyorsunuz. Kitlesel göç diye bir şey var. Diyorum ki kitlesel göç var bununla birlikte insanlar beraberinde dijital parayı yanında götürmek isteyecektir. Ben 2020 yılında ilk kez yatırımcılara sepet oluşturun ve içinde kripto paranız da olsun diyorum. Toplum bunu bilmek ve öğrenmek zorunda. Herkes oturuyor on kişi senin hangi coin var... Bu bu kadar basit bir şey değil. Rusya'yı finansal, ekonomik açıdan felç ettiler bu artarak devam ediyor. Bir ay sonra iki ay sonra farklı bir dünya ekonomisini konuşabilir miyiz bilemiyorum her ayın farklı hikayesi olacak. Kocaman kapalı kutu var. Şöyle bir ricam var lütfen bu kaos ortamında kısa vadeli işlem yapmayın. Sepet uygulamasına gitmeniz gerekiyor. Parite işlemi ile işlem yaparsanız zarar etmezsiniz. Bugün zirveleri rallileri konuşuyoruz bir anda karlar yerini zarara bırakabilir yatırımcıların çok dikkatli olması gerekir'' 

Yatırımcılar uyanın: Altın uyumuyor! Bu saat aralığına dikkat!

Merkez Bankaları 2021'de kaç ton altın aldı?

Altın alıp satacaklar dikkat! 3 Mart 2022 altın fiyatları!

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön