29 / 04 / 2024

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.



SEÇİM ÖNCESİ PİYASA YORUMLARI

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden dolayı herkesi heyecanlı bir bekleyiş sardı. Uzman isimlerden yatırımcılara gelen ikazlar gelmeye sürdürüyor. Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ise yatırımcının elini kolunu bağladı. Dolar kurunda meydana gelen çıkış yavaş adımlar ile süre gelirken gram altın ücretlerinde da çıkış gözlemleniyor.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Ons altın ücretlerinden destek alan gram altın ücreti yatırımcıların gündeminden düşmüyor. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim evvelinde ünlü ekonomist Hatice Kolçak, o tarih için yatırımcıları ikaz etti.

ABD aracılığı ile açıklanacak enflasyon verilene dikkat çekerek yatırımcıların gözü açık olması gerektiğini söyledi. Resmi Youtube hesabı üzerinden açıklamalar yapan para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, tarih vererek bir bir anlattı.

O TARİHTE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YAŞANACAK

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ın açıklamasında 10 Mayıs tarihi ön plana çıkıyor. ABD aracılığı ile enflasyon verilerinin açıklanacağının altını çizdi. Bu kararın tüm piyasayı tesiri altına alacağını söyleyerek önümüzdeki gün (çarşamba günü) beklenen enflasyonun geçtiğimiz ay beklenen enflasyon ile aynı olacağını tahmin ediyor. Beklentilerin olduğunu söyleyen ünlü ekonomist verilerin üstünde gelmesi durumunda piyasalarda satış olacağını da açıkladı.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön