16 / 05 / 2024

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Altın ve dolar piyasasında meydana gelen hareketlilik ile beraber uzman isimlerden konuyla ilgili aydınlatıcı yorumları arka arkaya yapmaya başladılar. Seçim haftasına son 5 gün kalmasıyla yatırımcılara ikazlar yapılıyor. Ünlü ekonomist yatırımcıların dikkatli olması hususunda ikaz etti.



PİYASA HAKKINDA KRİTİK AÇIKLAMA

Satışları ons altın, kripto paralar ve borsa da görülebileceğine dikkat çekti. Cuma gününden itibaren gelen tarım istihdam verilerine de değindi. Piyasaları pozitif etkileyen bir durum olduğunu söyleyerek FED başkanlarının konuşma yapacağını, piyasada tesirli olacağını söyledi. Perşembe gününden itibaren Üfe verilerinin gireceğini de söyledi.

Altın yatırımcılarına uzman izimlerden ikaz geldi! Seçim öncesi...

Özellikle Çin ve İngiltere'den açıklanacak bilgileri beklediğini söyleyen ünlü ekonomist küresel piyasalara enflasyon verisi damgası vuracağını da açıkladı. Dolar / TL kurunda kritik gelişmelerin yaşanmayacağını ifade ederek seçimin ikinci tura kalması durumunda senaryoların farklılık gösterebileceğini de söyledi. Enflasyonda gerileme olması halinde ons altının 2030 doların üzerine çıkabileceğinin de altını çizdi

Emekliler bu habere çok üzülecek! Bankalara şikayet yağdı

14 Mayıs seçimi sonrası dolar ne olur? Dünya devi bankadan gündemi sarsan tahmin

Asgari ücret 12.500 mü olacak? 10.000 TL mi olacak? İşte uzmanından çok konuşulan tespit


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön