22 / 05 / 2024

Gram altında 1450 TL beklentisi! Yatırımcılar dikkat...

Gram altında 1450 TL beklentisi! Yatırımcılar dikkat...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizinin piyasalara olacak etkisini youtube yayınında değerlendirdi. Daha önce 2022 yılı bazında konuşan uzman isim, piyasalarda savaş fiyatlandırılması yapıldığını dile getirdi. Gram altında 1450 TL beklentisi gündeme geldi...



"GÜMÜŞÜN GRAMI 20 LİRAYI GÖRECEK"

“Gümüşün tekrar yukarı yönlü ataklar gelmesi halinde direnç seviyesini 25 dolar olarak takip edeceğim. Ancak şu anda agresif ataklar olduğu için sağlıklı bir yükseliş olduğunu gözlemlemiyorum. Yıl içinde gümüşün ons değeri için 40 dolar, gram gümüş için ise 20 lira seviyesi beklentisinin geçerli olduğunu söyleyebilirim.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön