19 / 05 / 2024

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 1000 TL seviyesinin altına düşen gram altında 994 TL diye bir seviyenin olmadığını açıklayarak yatırımcılara sert uyarılarda bulundu.



944 TL DİYE BİR RAKAM YOK...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları ekranlarda gördükleri altın rakamları konusunda sert uyardı. Aklınızı başınıza alın dercesine uyarıda bulunan Memiş; '' Gram altın TL'de 1000-1040 seviyelerini takip ediyoruz. Ben bir aydır insanlara makas aralıklarıyla alakalı, ekran fiyatlarıyla alakalı farkındalık oluşturmaya çalışıyorum. Gerçek fiyatlarla aralarındaki...

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

 Aklı başında olanlar var, onlar olayı kavrayabiliyor. Bir de piyasadan bihaber ekrana inanmış olanlar var. İlk kez dinliyorlarsa onları da uyarmak isterim. Şu an gram altın TL 994 gösteriyorlar ama öyle bir rakam yok.'' diyerek yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön