15 / 05 / 2024

altın yorum islam memiş son dakika

altın yorum islam memiş son dakika

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar altın fiyatlarında da ani iniş çıkışlara neden oluyor. Peki gram altın alalım mı, bozduralım mı? Uzman isim peş peşe açıkladı.

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 1000 TL seviyesinin altına düşen gram altında 994 TL diye bir seviyenin olmadığını açıklayarak yatırımcılara sert uyarılarda bulundu.

İslam Memiş'ten Bakan Şimşek'in 'altın' sözlerine yorum! Gram altında işler değişiyor mu? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in altın ithalatıyla ilgili sözleri oldukça dikkat çekerken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten konu ile ilgili yeni yorum geldi. İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altının 3 bin lira olacağını söyledi. 

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın almak için bekleyenler uygun zamanı açıkladı. Memiş, piyasaları değerlendirerek yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Altın kahini İslam Memiş 'Bu fırsat bir daha gelmeyecek' deyip uyardı

Altın fiyatları son dakika gelişmesi. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın, dolar çarpıcı uyarılar geldi. İslam Memiş, altın konusunda 'Bu fırsatlar bir daha gelmeyecek' diyerek uyardı.

Gram altın ekim ayında tam tamına bu kadar olacak! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi verdi! 

Ünlü ekonomist İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş gram altının 30 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın! Altın Kahini İslam Memiş gram altın için rekor rakamı açıkladı!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. gram altın 1645 TL'ye kadar geriledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yatırımcıları endişelendirirken Altın Kahini İslam Memiş'ten ''elinizdeki alınları sakın bozdurmayın'' diyerek gram altın için rekor rakamı açıkladı.

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! Bugüne dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bugün açıklanacak Merkez Bankası kararı sonrasında dolar ve altında yaşanacaklara dair yorum yaptı. Yeni rekorlara işaret eden İslam Memiş, gram altın ve dolarda 3 ihtimalli tahmin yaptı.

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Altın dehası İslam Memiş altın için tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat edin, o tarihte tansiyon yükselecek

Altın dehası İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek tansiyonun yükseleceği tarihi açıkladı. Altın yatırımcıları o güne dikkat...

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Ons altın 3.5 ayın dibinde! Altın Kahini İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi! Çarşı pazar karışacak

Fed faiz kararını açıklamasının ardından ons altın 3,5 ayın dibine geriledi. 1893 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı karşısında İslam Memiş'ten korkutan açıklama geldi. Çarşı pazar karışacak...

Altın kahini İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına tüyo! Gram altın için fırsat henüz gelmedi!

Piyasalar alev alırken Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolara ilişkin yatırım tüyosu geldi. İşte Memiş'in piyasalarda yaşanan haraketliliğe dair değerlendirmeler...

altın yorum islam memiş son dakika Haberi

altın yorum islam memiş son dakika

ABD ve Avrupa Merkez Bankalarının faiz kararlarını açıkladıktan sonra resesyon riskleri yaşanmaya başladı. Bu durum altın fiyatlarında dalgalanmalara neden oldu.

Bu durum karşısında kafaları karışan yatırımcılar ne yapmalı? Gram altın alalım mı, bozduralım mı? sorularının yanıtlarını merak ediyorlar.

ALTIN FİYATLARI ÜZERİNDE BASKI VAR

Altın fiyatlarındaki sert düşüşlerin ardından yatırımcıların kafası karışırırken araştırmalara başladı. Yatırımcılar gram altın alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Konu ile ilgili Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altının orta ve uzun vadede yatırımcısına en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olduğunu belirterek ons altın üzerinde 5 aydır devam eden baskıya değindi.

İslam Memiş altın fiytalarındaki baskıyı şöyle açıkladı: ''Altın fiyatlarındaki düşüşün sebebi; FED ve diğer merkez bankalarının faiz artırma sürecine girmeleri.

Dolar kuru karşısında gelişmiş ülke para birimleri ve diğer emtialar...