29 / 06 / 2024

Temmuz 2024'ü işaret eden Altın kahini İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi! Altın fiyatları ne olacak? 

Temmuz 2024'ü işaret eden Altın kahini İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi! Altın fiyatları ne olacak? 

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki yükseliş ve dolar kurundaki yatay seyir, Türkiye’nin bir numaraları gündem maddesi oldu. Açıklamasında altın fiyatlarına dikkat çeken Altın uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki Temmuz'u işaret etti



Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarındaki yükseliş ve dolar kurundaki yatay seyir, Türkiye’nin bir numaraları gündem maddesi arasında yer alıyor. 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları, dolar kuru ve faiz oranları hakkında yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. İslam Memiş açıklamasında Temmuz ayını işaret ederek, bu dönemde önemli ekonomik gelişmeler yaşanacağını öne sürdü.

FAİZ İNDİRİMİ BEKLENTİSİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayında Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) faiz indirimi yapacağını ve Türkiye’nin de benzer adımlar atabileceğini öne sürdü. İslam Söz konusu bu faiz indirimlerinin altın fiyatlarında yükselişe sebep olacağını söyledi.

Temmuz 2024 ü işaret eden Altın kahini İslam Memiş ten yeni açıklama geldi! Altın fiyatları ne olacak? 


KRİTİK DÖNEM

Finans Analisti İslam Memiş yaptığı açıklamada jeopolitik gerilimlerin ve merkez bankalarının altın stoklamalarının altın fiyatlarını etkileyebileceğini dile getirdi. İslam Memiş, "Merkez bankaları çılgınlar gibi altın stokluyor" diyerek, Temmuz ayının altın piyasaları için kritik bir dönem olacağını dile getirdi.

SİYASİ BELİRSİZLİKLER 

Halktv'de yer alan habere göre Finans Analisti İslam Memiş, suikastlar, kazalar ve davalar sonucunda siyasi liderlerin değiştiğini dile getirerek, önümüzdeki Temmuz ayının bu değişimlerin ve hazırlıkların bir parçası olduğunu dile getirdi. İslam Memiş açıklamasında "Temmuz ayı itibariyle bir şeylerin hazırlığı yapılıyor fakat her şey Temmuz’u işaret ediyor" dedi.


ALTIN FİYATLARI

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatlarının yükselmesiyle beraber yatırımcıların dikkatini bu alana çekmeye devam ederken, döviz kurundaki yatay seyir de ekonomistler tarafından endişe verici olarak değerlendiriliyor.

İslam Memiş'in açıklamaları, yatırımcılar ve ekonomistler için önemli bir uyarı niteliği taşırken, ayrıca Temmuz ayında yaşanabilecek ekonomik ve politik değişiklikler, altın piyasaları ve genel ekonomi üzerinde önemli etkiler de yaratabilir. Söz konusu bu dönemde faiz oranlarındaki değişiklikler ve altın fiyatlarının seyri, piyasalar için kritik öneme de  sahip olacak.

 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri dudak uçuklattı! 

İki büyükşehirdeki 5 adet arsa satılıyor! Metrekaresi 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Gayrimenkul fonlarıyla ilgili düzenleme konut satışlarını azaltır, yurt dışına yatırımı artırır


Geri Dön