27 / 04 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın almak için bekleyenler uygun zamanı açıkladı. Memiş, piyasaları değerlendirerek yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.



Yaptığı altın yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni haftada piyasaları değerlendirerek altın almak için bekleyen yatırımcıları uyardı.

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

ALTIN ALMAK İSTEYENLER DİKKAT!

İslam Memiş, para piyasalarında bu hafta kritik veri akışının olmadığını belirterek, , "Sakin ama karışık bir piyasa bizi bekliyor." diyerek altınla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Cuma günü tarım dışı istihdam verisi düşük gelince ons altının 2.004 dolar seviyesine yükseldiğini ancak “1.960 doları görmeden almam” ifadelerini kullandığını hatırlattı.

Memiş ''Evet 1.960 dolar seviyesine gerilemeden almayı düşünmüyorum. Sonra 2 bin dolar seviyesinin üzerine yerleşen, 2024’de 2.350 dolar seviyesini hedef alan bir yolculuğa başlayabilir.'' dedi.

Gram altın almak isteyenler için de ons altının takip edilmesi gerektiğine dikkat çeken Memiş,  ''Ons 1.960 dolar olduğunda gram altın karşılığında kaça tekabül ediyorsa alırım.'' dedi.

İslam Memiş, iki Cuma günü gram altının 1.873 liraya yükseldiğini  tekrar bir gerileme sonrası hedefinin 1.880 lira olduğunu ve yıl sonuna kadar 2 bin lirayı test edebileceğini açıkladı.

Altın Kahini İslam Memiş altın almak için bekleyenlere tarih verdi!

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK!

Gümüş ons ve gram tarafında da sert yükselişler olduğuğunu belirten Memiş,  ''sert yükselişler bekliyorum'' diyerek beklentisinin yukarı yönlü olduğunu belirtti.

Özellikle rasyo tarafındaki düşüşler, gümüşü pozitif ayırebileceğinden bahseden Memiş,  ''Gümüş, yıl sonu şovunu daha yapmadı. 24 dolar 24 lira hedefim. Ons ve gram tarafında çift 24 beklentim var.'' dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

6 Kasım 2023 altın fiyatları yatırımcılar tarafında merakla takip ediliyor. Haftaya düşüşle başladı. Ons altın 1985 dolar, gram altın 1857 lira, çeyrek altın 3032 lira, yarım altın 6065 lira, tam altın 12,078 lira, Ata altın 12,397 lira, gremse altın 30,137 liradan işlem görüyor. 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatlarında büyük fırtına! İşte 5 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları!

Geri Dön