29 / 04 / 2024

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...



Gündemden düşmeyen altın fiyatları, FED Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra gerileme gösterdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, yeni günde hızlı toparlanma yaşayan altın fiyatları için FED belirsizliği sürüyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, gram altın fiyatlarının güne yükselişle başlamasından sonra 1683 lira seviyesinde işlem görürken, ons altın ise 1925 dolar seviyesini koruyor.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Karar'da yer alan habere göre, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, FED faiz kararı ve ABD'den gelen kritik veriler sonrasında altın piyasasındaki yeni fiyatlamalar ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Karar'da yer alan habere göre, İslam Memiş, altın fiyatlarının bu hafta dar bant aralığında işlemler gerçekleştirdiğini belirterek, FED'in faiz kararı sonrası 1913 dolar seviyesine kadar gerileyen ons altının şu anda 1925 dolar seviyesinde olduğunu belirtti.

Açıklamasında ons altın için 1910 doların güçlü bir destek seviyesi olduğunu fakat toparlanma gelebileceğini belirten İslam Memiş, kısa vade için ons altın fiyatında 1910-1950 dolar direncini takip edeceğini kaydederek, orta ve uzun vade için ise 2000 dolar seviyesinin üzerindeki rakamlar mümkün gözüktüğünü kaydetti.

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az bir zaman kaldı...


GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, gram altının 2023 yılını 1800-1880 TL aralığında tamamlayabileceğini ve 2024 yılında gram altın için beklediği seviyenin 2500 TL seviyesi olduğunu söyleyen İslam Memiş, bu yatay sürecin özellikle altın yatırımcısına iyi fırsatlar sunduğunu düşündüğünü kaydetti. İslam Memiş ayrıca açıklamasında gram altın fiyatında resmi kur ile çarşı piyasası arasında 40 TL'lik bir makas aralığı olduğunu da belirtti.
 

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor! Ucuz konut için başvurular başladı, kaçırmayın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!


Geri Dön