01 / 05 / 2024

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi geldi. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili açıklamaları...



Çocuklu ailelere verilen destek ödemesi ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'dan son dakika açıklaması geldi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2023 yılının Ekim ayının ilk gününde yaşlı destek programının ülke genelinde yaygınlaştırılacağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından resmen açıklanmıştı. Edirnejethaber'de yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde de toplamda 3.25 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylıkları da hesaplara peş peşe yatırıldı.

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, her iki destek programı ile ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesinden sonra verilecek diğer ödemeler de merak edilmeye ve arama motorlarında sık sık araştırılmaya başlandı.

Paylaşılan detaylara göre bu çerçevede, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş 2023 yılı ekim ayı aile destek programına ve program bünyesinde yer alan desteklerle ilgili de bir açıklama yaptı.

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

ÇOCUK YARDIMI ÖDEMESİ EKİM 2023 DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, aile destek paketi ödemeleri dün itibaryla ülke genelindeki dar gelirli vatandaşların hesaplarına peş peşe yatırıldı. Aktarılan bilgilere göre, Ekim ayında da hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre 850 Türk Lirası'ndan başlayan ve 1250 Türk Lirası'na kadar çıkan aile destek programı ödemesinin dışında, program bünyesinde bulunan çocuk bileşeni desteği ve elektrik tüketim yardımları da verildi. 

Yine verilen bilgilere göre, söz konusu bu desteklerin iletilmesinden sonra açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş desteklerden faydalanan hanelere, çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla aylık ödeme yaptıklarını söyledi.

Paylaşılan bilglere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada söz konusu çocuk desteği kapsamında hanelere ilave destek sağladıklarını kaydederek, Elektrik Tüketim Desteği ile de hanelere ödeme yaptıklarını sözlerine ekledi.

TOKİ Trabzon 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!


Geri Dön