02 / 05 / 2024

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar çok acil bu tarihe bakın...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, yayınladığı videolarla sık sık altın ve para piyasalarındaki son durumu masaya yatırıyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, son olarak da ilerleyen günlerde FED faiz kararlarına ilişkin öngörülerini dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, özellikle de altına ve dolara odaklandı. 

Karar'da yer alan habere göre, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer’in bu açıklamaları hem altın yatırımcılarını hem de dolar üzerinden iş yapanları da oldukça yakından ilgilendiriyor.

ALTIN FİYATLARINDA SERT YÜKSELİŞ

Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatları ile ilgili önemli tespitler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, ABD'de başlayacak hisse satışlarının tüm dünyaya yansıyabileceğini belirterek, uluslararası piyasalar gerilediğinde Türkiye'de de bir miktar satış baskısı oluştuğunu dünya borsalarında esas büyük satışın gelecek günler için beklendiğini söyledi.

Selçuk Geçer dolar için 45 TL rakamını telaffuz etti, duyanlar inanamadı! Doları olanlar acil bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer açıklamasında böyle bir tablonun yaşanmasının riskli piyasalardaki ciddi düşüşleri, altında önce bir gevşeme ve sonrasında yukarı yönlü hareketleri beraberinde getirebileceğini belirterek, doların yukarı yönlü, Euro'nun aşağı yönlü hareket edeceğini söyledi.

SELÇUK GEÇER DOLAR İÇİN 45 TL RAKAMINI TELAFFUZ ETTİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar seviyesinin ileri günlerdeki durumu ile ilgili önemli bilgiler veren Geçer, doların 27 liralık karşılığının Türk lirası için bakıldığı zaman son derece değerli bir rakam olduğunu söyledi.

Selçuk Geçer ayrıca açıklamasında Türk lirasının şu anda dolar karşısında en az 45 lira olması gerektiğini belirterek, olmazsa Türkiye'nin dış ticaret açığının daha da artacağını belirterek, "Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler bu seviyeler değil. Dengeleneceği seviye 45 TL ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek.” diye konuştu.

Üniversite öğrencilerine tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 


Geri Dön