28 / 04 / 2024

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi geldi. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklileri, hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın...



Başlattığı kampanyalarla dikkat çeken ING Türkiye, emeklilere yönelik olarak nakit promosyon tutarlarını yükseltti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli maaşını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarlarına göre 8 bin 500 Türk Lirası'na ulaşan ek koşulsuz nakit promosyon kazanıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre üstelik, emekli maaşını ilk kez ING’ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı şekilde verecekleri otomatik fatura talimatlarına 4 bin liraya ulaşan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 12 bin 500 liraya ulaşan nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor. Ayrıca yine verilen bilgilere göre, emekli vatandaşalar ING Mobil’de bulunan Cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşme ile danışmanlara uzaktan bağlanıp söz konusu emekli maaşlarını taşıyabiliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, emekliler için başlattığı kampanyalarla dikkat çeken ING Türkiye, emekliler için de promosyon tutarlarını yükseltti.

Emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit para müjdesi! Hesaplarınıza tıkır tıkır yatacak bu paraları hemen alın!

Yine verilen bilgilere göre, emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre ek koşulsuz 8 bin 500 liraya ulaşan nakit promosyon kazanabiliyor. Ayrıca yine verilen bilgiye göre, üstelik emekli maaşını ilk kez ING’ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı olarak verecekleri otomatik fatura talimatlarına 4 bin liraya ulaşan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 12 bin 500 liraya ulaşan nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor.

Ayrıca yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanma hakkına sahip. Verilen bilgilere göre,  emekliler, e-Devlet Kapısı üzerinden, ING şubelerine gelerek ya da ING Mobil’de bulunan cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşmeyle danışmanlara uzaktan bağlanarak emekli maaşlarını ING’ye kolaylıkla taşıyabiliyor.

8 bin 500 liraya ulaşan ek koşulsuz nakit promosyonundan 13 Mart 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler faydalanabiliyor. 

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, emekli maaşını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 3 bin 500 liraya kadarsa 5 bin 100 lira; 3 bin 500 lira– 7 bin 500 lira arası ise 5 bin 950 lira; 7 bin 500-10 bin lira arası ise 7 bin 650 lira; 10 bin lira ve üzeri ise 8 bin 500 ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor. 

Paylaşılan bilgilere göre, 1 Ekim 2023-31 Ekim 2023 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk defa emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk defa nakit promosyonu vadesiz hesaplarına peş peşe yatırılan emekli maaş müşterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatına 1000 Türk Lirası olacak şekilde toplamda da en fazla 4 bin Türk Lirası ek nakit promosyon kazanabiliyor.

 

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

SSK ve Bağkur emeklileri paraların verileceği tarihler tek tek açıklandı! Acil bakın!


Geri Dön