02 / 05 / 2024

ING'den emeklilere 7 bin 500 TL promosyon!

ING'den emeklilere 7 bin 500 TL promosyon!

Emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler maaş tutarına göre ek koşulsuz 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabiliyor... İşte detaylar...



Ağutos, Eylül, Ekim derken emekli promosyon ödemeleriyle ilgili gelişmeler Kasım ayında da gündemde kalmaya devam ediyor. Emekli promosyon ödemeleri bir dönem 10 bin TL'ye kadar yükselmişti. Fakat bu ay bu rakamlar biraz daha düşmeye başladı. Bankalar web sitelerindeki emekli promosyon sayfalarını güncelleyerek yeni rakamları da açıklamaya başladı. ING'de Kasım ayında maaşını ING'ye taşıyan emekli vatandaşlara yapacağı promosyon ödemesiyle ilgili yeni bir duyuru yayımladı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu duyuru da yeni promosyon rakamları da açıklandı.

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKİYOR!

Öncelikle promosyondan yararlanabilmek için emeklilerin maaşlarını ING bankasına taşımaları gerekiyor. Maaşların taşınma işleminden sonra da maaş tutarına göre emekli; 7 bin 500 TL'ye veren promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön