28 / 04 / 2024

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın... Başvurular bugün resmen başladı...



Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı şimdi de başkentte konut satıyor.

Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettiği projelerle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ'nin başkent  Ankara  projesi için de geri sayım başladı. Başvuru döneminin bugün başladığı  TOKİ  Ankara Çubuk projesinde 2+1 konutlar mevcut.

TOKİ'nin merakla beklenen Ankara Çubuk projesi, Aşağıçavundur'da yer alıyor. Projedeki konut sayısı 11 olarak belirlendi.

Peki TOKİ'nin Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesi için başvurular ne zaman başlayacak? TOKİ Çubuk projesindeki dairelerin fiyatları kaç lira? 

TOKİ nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Peki TOKİ'nin Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesi için başvurular ne zaman başlayacak? TOKİ Çubuk projesindeki dairelerin fiyatları kaç lira? 


TOKİ'nin başkentteki projesinde yer alan konutlar başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor. Yine verilen detaya göre, Çubuk TOKİ projesindeki konutlar için başvurular 13 Ekim 2023 tarihinde sona erecek.

Başvuru bedelinin 1.000 lira olarak belirlendiği Çubuk TOKİ projesi kuralı olarak satışa sunuldu. Ayrıca paylaşılan bilgilere göre, yüzde 40 engelli vatandaşların başvurabileceği Çubuk TOKİ projesinin kura çekimleri 20 Ekim tarihinde yapılacak.

Başvuruların başladığı Ankara Çubuk TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 619 bin 630 lira, en yüksek konut bedeli ise 775 bin 414 lira olarak açıklandı. Projeden yüzde 25 peşinat oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Peşinatların 154 bin 907 lira ile 193 bin 853 lira arasında farklılık gösterdiği TOKİ Ankara Çubuk projesi için 180 ay vade yapılıyor. Söz konusu projede en düşük peşinat bedeli 2 bin 581 lira olarak belirlenirken, en yüksek peşinat bedeli ise 3 bin 230 lira şeklinde açıklandı.

Çubuk TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon evlerin brüt alanları 64.71 metrekare net alanları da 48.62 metrekare şeklinde belirtildi.

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

Öğrencilere 3 bin TL ve 5 bin TL eğitim desteği verilecek! Bu paraları mutlaka alın!

TOKİ Ekim 2023 başvuruları resmen başladı! Sudan bile ucuza konut sahibi olmak isteyenler acil bakın!


Geri Dön