27 / 04 / 2024

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı: ''Bu rakam olunca göreceğim sizi''

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı: ''Bu rakam olunca göreceğim sizi''

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı.



Ünlü ekonomist selçuk Geçer dolar yorumları yapmaya devam ediyor. Dolar kurunun ne olacağına yönelik yeni açıklamasında bulunan Geçer, yatırımcıları ve döviz kurlarını takip edenleri uyardı. 

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı: Bu rakam olunca göreceğim sizi

Önce Fed faiz kararı ardından dün açıklanan Türkiye Cumhur,yeti Merkez Bankası faiz kararından sonra doların zirve seviyeye yükselmesi ile ekonomsitlerden art arda tepkiler gelmeye başladı. Doların yükselişi ile ilgili bir açıklama da Selçuk Geçer'den geldi ve doların ulaşacağı yeni rakamı açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön