27 / 04 / 2024

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Garanti Bankası'ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Garanti Bankası'ndan resmen son dakika faizsiz kredi müjdesi geldi. Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz...



En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden faizsiz kredi kampanyalarını da duyuruyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Garanti Bankası, müşterilerine özel kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Söz konusu banka şimdi de 10 bin + 10 bin TL faizsiz kredi kampanyası ile toplamda 20 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor.

Garanti Bankası ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

GARANTİ BBVA'DAN FAİZSİZ KREDİ FIRSATI 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına çözüm sunmak için"20 bin TL'ye Kadar Faizsiz Kredi ve Nakit Avans" kampanyası için düğmeye bastı. Söz konusu bu kampanya, faizsiz kredi seçenekleri ile bölünmüş nakit avans avantajları sunuyor. Kampanyadan yararlanmanız için belirli adımları izlemeniz gerekli.

GARANTİ FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Aktarılan detaylara göre, Garanti Bankası'nın bu özel kampanyası 15 Ağustos - 13 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak. Paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirdikten sonra "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip eden ilk defa müşterilere faizsiz kredi seçenekleri e sunuluyor. Kampanya katılımcıları, Garanti BBVA'ya katıldıktan sonraki beş gün içerisinde hayat sigortalı faizsiz kredi başvurusu yapabiliyor.

Garanti Bankası ndan son dakika faizsiz kredi müjdesi! Kefilsiz şartsız başvurabilirsiniz!

Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre, Garanti Bankası, toplam 10 bin TL'ye kadar kredi taleplerini değerlendiriyor ve söz konusu kredileri de 12 aya kadar vadelendirme imkanı sunuyor. Fakat eski Garanti BBVA müşterileri bu kampanyadan faydalanamıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu kampanya kapsamında onay alan bireysel kredi kartı başvurularında 10 bin TL'ye kadar faizsiz ve komisyonsuz 6 ay taksit imkanı sağlanıyor. Söz konusu kampanya hakkında daha fazla bilgi almak için Garanti BBVA Mobil Uygulamasını indirebilir ya da online başvuru yapabilirsiniz.

Yine aktarılan detaylara göre, Garanti BBVA'nın amacı, müşterilere mobil cihazlar ve internet üzerinden daha hızlı ve uygun fiyatlı kredi imkanları sunmak. 

Ağustos 2023 enflasyon rakamları az önce açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Ağustos 2023 rakamları!

Vatandaşlık maaşı 2023 nasıl alınır? Vatandaşlık maaşı başvurularında son durum ne? Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!


Geri Dön