03 / 05 / 2024

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

Halkbank'tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank yeni kampanyası için düğmeye bastı. 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli...




En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank tarafından yapılan açıklama ile beraber 2023 yılının ekim ayının son gününe kadar geçerli olacak kampanya kapsamında 300 TL ParafPara fırsatının detayları da tek tek açıklandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 2023 yılının Ekim ayının ortalarına doğru yaklaştığımız şu günlerde Halkbank müşterileri güncel fırsatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Edirne Jet Haber'de yer alan habere göre, bu çerçevede, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ay için başlatılan Halkbank kampanyaların ayrıntıları pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Halkbank'ın resmi web sitesi üzerinden yayımlamış olduğu bilgilendirme metinleri ile açıklamalar yapıyor.

Peki Halk Bank'ın Paraf Para kampanyası ne zaman sona erecek? İşte Halk Bank'ın Paraf Para kampanyası ile ilgili detaylar...

Halkbank tan yeni kampanya! 300 TL ParafPara için bunu yapmanız yeterli!

1 Ekim 2023 tarihinde başlayan ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek olan olan kampanya kapsamında 300 liraya ulaşan ParafPara verilirken, söz konusu kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı ve ParafPara elde etmek için yapılması gereken alışveriş tutarları da tek tek açıklandı.

HALKBANK 300 TL PARAF PARA KAMPANYASI

Söz konusu kampanya ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, 1 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında elektronik sektöründe Paraf Kart ile yurt içindeki tüm banka POS'larından tek bir seferde gerçekleştirilecek olan her 5 bin Türk Lirası harcamaya 150 Türk Lirası, toplamda 300 Türk Lirası ParafPara verilecek. Söz konusu kampanya bünyesinde sunulan 300 Türk Lirası ParafPara elde etmek isteyenlerin Paraf mobil uygulamasında bulunan kampanyalar kısmından ilgili kampanyadaki hemen katıl butonuna tıklamaları gerekli. Yine verilen bilgiye göre, 300 Türk Lirası ParafPara verilen kampanyaya ve Halkbank'ın Ekim'deki güncel fırsatlarına erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler Halkbank'ın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar kısmını ziyaret edebilir.

TOKİ'nin 2 bin 580 TL taksitle satacağı 2+1 evleri sakın kaçırmayın!  Başvurular bugün resmen başladı! 

Yastık altında parası olanlar acil bakın! 160 bin TL’nin 32 günlük getirisi tek tek hesaplandı, görenler inanamadı!

SSK ve Bağkur emeklileri paraların verileceği tarihler tek tek açıklandı! Acil bakın!


Geri Dön