12 / 10 / 2024

İslam Memiş gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

İslam Memiş gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Ortadoğu'da artan gerilim altın, petrol ve borsayı etkilerken, yaptığı her tahmin peş peşe çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.




Ortadoğu'da artan gerilim altın, petrol ve borsayı da oldukça etkiledi. Özellikle altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma yatırımcıları endişelendirmeye devam ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın yatırımcılarına dikkat çeken uyarılarda bulundu ve sene sonu beklentisini açıkladı.

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kişisel YouTube kanalında yaptığı yayında, altın, borsa, dolar ve euro hakkında önümüzdeki haftaya ilişkin tahminlerini tek tek açıkladı.

Finans Analisti İslam Memiş, yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığını belirterek Aralık ayına yönelik önemli uyarılar yaptı.

Altın ve gümüşteki her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 3 bin 15 liraya kadar gerilediğini ve daha önce kademeli alım yapılması konusunda uyarılarda bulunduğunu söyledi.

Bu hafta ve önümüzdeki hafta altın fiyatlarındaki düşüşlerin süreceğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ons altın için de 2 bin 580-2 bin 680 dolar aralığını izlemeye devam ettiklerini söyledi.

İslam Memiş gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Peki gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? Altın fiyatlarındaki artış devam edecek mi? Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve İslam Memiş’in gram altın için yıl sonu beklentisi…

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın/TL tarafında yıl sonu beklentisinin yine 3 bin - 3 bin 500 TL aralığında olduğunu söyledi.

DOLAR VE EURO AÇIKLAMALARI DA PEŞ PEŞE GELDİ

Yaptığı açıklamada dolar kuru resmi olarak 34,20 lira seviyelerinde bulunurken, serbest piyasada doların daha düşük seviyelerde olduğunu kaydeden İslam Memiş, resmi kurda bir düşüş yaşanabileceğini belirtti.

İslam Memiş ayrıca Euro/TL kuru ise resmi olarak 37,56 TL seviyesinde olup, serbest piyasada bu rakamın daha düşük olduğunu söyledi.

 

Tuzla'da 174 bin metrekarelik yeşil alanın imara açılmasına mahkemeden 'dur' kararı!

Çiftçilere son dakika ödeme müjdesi: Hesaplara 185,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesi yattı! 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve iş yeri!


Geri Dön