26 / 06 / 2024

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

Gram altın da yükseliş devam ediyor. Gün içinde 2503 liraya kadar yükselen gram altın rekora bir adım daha yaklaştı. Peki altın neden yükseliyor?



Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2495 liraya kadar çıktı. Yatırımcılar altındaki gelişmeleri yakından takip ederken öte yandan altın fiyatlarının neden yükseldiğini merak ediyor. Peki altın fiyatları neden yükseliyor?

ALTIN NEDEN YÜKSELİYOR?

Gram altında yükseliş hızla devam ediyor.  Milyonlarca kişi altındaki güncel gelişmeleri yakından takip ederken yatırımcılar 'altın neden yükseldi? Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın fiyatlarındaki yükselişin altda ABD ekonomisine dair verilerin olumsuz gelmesi Fed'in faiz indirimi ihtimalini biraz daha artırmış olması geliyor. Avrupa'daki siyasi istikrarsızlık altını güçlü tutuyor.

Altın zincirlerini kırdı! Rekora koşuyor! Altın neden yükseliyor?

GRAM ALTIN 2503 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ!

Altın fiyatlarındaki yükseliş rekor seviyelere ulaştı. 19 Nisan 2024 tarihinde 2552 lirayla tarihi yüksek seviyeye ulaşan gram altın bugün 2503 liraya kadar çıktı ve kritik seviye olan 2500 lirayı geçti.

Gram altın bugün güne 2489 liradan başladı. Gün içinde en düşük 2482 lira, en yüksek de 2503 lira seviyesi görüldü. Şu sıralar gram altın 2495 liradan işlem görüyor.  Bu kapsamda Kapalıçarşı altın fiyatları heyecanla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatının kaç lira olduğu araştırılıyor.  Aynı dakikalarda çeyrek altın fiyatı 4128 lira, yarım altın fiyatı 8249 lira, tam altın fiyatı 16,447 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatlarının  bayram sonunda yükselişe geçeceğini söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,  altının yükselmeye devam edeceğinin altını çizdi. 

Kapalıçarşı çeyrek altın fiyatı kaç lira? Altın almak isteyenler acil baksın! Fiyatlar fırladı! Güncel altın fiyatları

Dolar 33 liraya merpen dayadı! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat!  21 Haziran 2024 dolar kuru

Geri Dön