02 / 05 / 2024

Altınbaşak, Denizli'de 'Consept Mağaza' açtı!

Altınbaşak, Denizli'de 'Consept Mağaza' açtı!

Denizli OSB'de fabrikası bulunan Altınbaşak, geçtiğimiz günlerde Bayramyeri'nde 7 katlı binada Altınbaşak Consept Mağazası'nı açtı



Mağazada OSB'deki fabrikada üretilen tekstil ürünlerinin yanısıra, cam eşyadan abajura, resim çerçevesinden çiçeklere ve tablolara kadar her çeşit hediyelik eşya çeşitleri satılacak.

Açılış töreninde konuşan Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sait Atıcı, 1973'te Babadağ ilçesinde kalite, fiyat, itimat, istikrar prensipleri çerçevesinde başladıkları tekstil işini 1986-1990 yıllarında organize sanayi bölgesine taşıdıklarını söyledi. Atıcı, "En kaliteli ürünü elde edebilmek için çalışıyoruz. Makine parkurumuzu sürekli yeniliyoruz. Teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Daha çok üretip satarak istihdama katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

TEKSTİLİN BAŞKENTİ
Denizli'nin AK Partili Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Altınbaşak'ın ticareti farklılaştırarak bir adım öne götürmeye çalıştığını ifade etti.

Altınbaşak'ı tebrik eden Zeybekci, "Denizli her gün bir adım daha ileri gidiyor. Denizli batıyor demenin kimseye faydası olmaz. Felaket telalığı yapmakla bir yere varamayız. Denizli tekstilde dünya markası olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bugünlerin geçici olduğuna inanıyoruz. Denizli tekstilde başkent olmayı sürdürecektir" diye konuştu.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise "Denizli iyi yolda. Günden güne sigortalı sayısı artıyor. İşsizlik sigortasını iptal ederek işe başlayanlar oluyor. Bunlar krizin etkilerinin geçmekte olduğunu gösteriyor" diye konuştu.
Yeni Asır/ Hasan Durna


Geri Dön