30 / 04 / 2024

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

Altın yorumları ile piyasaları sallayan Altının efendisi İslam Memiş, Ağustos ayı için altının geleceği seviyeyi açıkladı. İşte altında dört gözle beklenen o seviyesi...



Altın fiyatları heyecanla yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda rekor seviyelere gelen altının ağustos ayında ne kadar olacağı ise büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Altıın efendisi İslam Memiş, ağustos ayında altın fiyatlarının ne kadar olacağı ile ilgili öngörüsünü paylaştı. İşte  dört gözle beklenen o rakam...

ALTINDA AĞUSTOS SÜRPRİZİ!

İslam Memiş, enflasyon rakamları konusunda özellikle yatırımcılar açısından endişelendiğini dile getirerek, Ons tarafından ağustos ayında altın fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Memiş, ağustos ayı ile alakalı, 2000 dolar seviyesinin üzerinde ataklar yaşanacağına dair öngörüsünün devam ettiğinin altını çizerek, 2020, 2040, 2057 dolar gibi yukarıda alanların olduğunu belirtti.

İslam Memiş ''Büyük ihtimalle 2000 dolar seviyesini aşacağız diye düşünüyorum ve ben kişisel olarak pozisyonumu bu noktada kapatmış durumdayım." diyerek altın fiyatlarının ağustos ayında yeni rekora imza atağını söyledi.

Altında Ağustos sürprizi! Altının efendisi İslam Memiş dört gözle beklenen o rakamı açıkladı!

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 31 TEMMUZ ALTIN FİYATLARI

Altın almak isteyen vatandaşlar almadan önce Kapalıçarşı altın fiyatlarını inceliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar ilk olarak Kapalıçarşı altın fiyatlarına bakıyor. Bu kapsamda yatırımcılar güncel olarak altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira? Güncel altın fiyatları kaç lira? 31 Temmuz altın fiyatları kaç TL? arama motorlarında en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bugün altının ons fiyatı 1959 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1708 lira, çeyrek altın 2791 lira, yarım altın 5581 lira, tam altın fiyatı 11,113 lira, Ata altın fiyatı 11,403 liradan satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat: Gram altında zikzak dönemi bitti! Altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Geri Dön