17 / 05 / 2024

Altında analistler tarih verdi: Bu günden önce elinizi çabuk tutun

 Altında analistler tarih verdi: Bu günden önce elinizi çabuk tutun

Altın fiyatlarının aşağıya doğru hareketlenmesinin ardından analistler de tarih verdi. Analistler, altın fiyatlarının 26-27 Temmuz tarihlerinden sonra gerçek rakamlarını göreceğini söyledi. Yani alacaklar şimdiden almalı.



Altına yatırım yapacak vatandaşlar doğru tarihin ne zaman olduğunu bir hayli merak ediyor. Analistler ise düşüşe geçen altın fiyatlarındaki bu seyrin geçici olduğuna ve FED'in 26-27 Temmuz'daki faiz kararının ardından altın fiyatlarının gerçek yerine oynayacağına işaret ediyor. Bu nedenle de altındaki bu sert düşüşün yatırım anlamında fırsat olduğu ifade ediliyor. 

ŞU ANDA 1 YILDIR EN DÜŞÜK SEVİYEDE

Altının onsu 1.700 doların altını görerek Ağustos 2021'den bu yana en düşük seviyeye geriledi.
2022 yılında şimdiden kayda değer derecede dalgalanma yaşayan değerli metal, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Mart ayında rekor seviyeleri yakın bir ralli gerçekleştirirken Fed’in para politikasını sıkılaştırması ve doların değer kazanması sonrası güvenli varlık talebi ve resesyon endişeleriyle yüzde 8’e yakın değer kaybetti.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön