23 / 07 / 2024

Altında analistler tarih verdi: Bu günden önce elinizi çabuk tutun

 Altında analistler tarih verdi: Bu günden önce elinizi çabuk tutun

Altın fiyatlarının aşağıya doğru hareketlenmesinin ardından analistler de tarih verdi. Analistler, altın fiyatlarının 26-27 Temmuz tarihlerinden sonra gerçek rakamlarını göreceğini söyledi. Yani alacaklar şimdiden almalı.




"ŞU ANDA HER ŞEY DOLARLA İLGİLİ" 

Wells Fargo Varlık Strateji Bölümü Başkanı John LaForge’a göre gerçek oranlar altın için önemli bir etken olsa da mevcut halde durum bu değil.

“Şu anda her şey dolarla ilgili” diyen Laforge, “Resesyon konusunda gelirsek altının bir miktar talep göreceğini düşünüyorum fakat bu önemli oranda olmayacak. Altın 1650-1850 dolar marjı arasında bir bekleme bölgesinde gibi görünüyor. Spot altın Perşembe günü yüzde 0,4 düşüşle 1690 dolar seviyesini gördü. Bu aralığı hangi yönde kıracağını doların durumu belirleyecek” değerlendirmesinde bulundu. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön