27 / 04 / 2024

Altında flaş fiyat. Evinde altın olup da bu rakamı görenlerin gözleri yuvasından fırladı. Tarihi bir rakam

Altında flaş fiyat. Evinde altın olup da bu rakamı görenlerin gözleri yuvasından fırladı. Tarihi bir rakam

Altın fiyatlarının ne olacağı merak edilmeye devam ediyor. Altında son olarak ortaya atılan bir fiyat da büyük bir yankı uyandırdı.



Altına daha önceden yatırım yapıp evine altın alan vatandaşlar şu anda dönen rakamlardan gayet memnun. Ancak altın alacak ya da altın ile borcu olan vatandaşlar bu rakamlara üzülecek.

Altın alarak yatırım yapmak isteyen yatırımcılar, gram altın fiyatlarının akıbetini merak ederek araştırma yapmaya devam ederken, gram altın fiyatları ile ilgili dikkat çekici açıklama alanında Uzman Tuna Kaya’dan geldi. Tuna Kaya, altının yükselişe geçerek 1900 TL olacağına dikkat çekerek, tarihi verdi.

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ons altının 1922 destek bölgesinin kırıldığını dile getirerek, 1900 bölgesine kadar sarkma olabileceğine dikkat çekti. Uzun dönem yatırımcıların ise ellerindekini satmaması gerektiğinin altını çizerek, Nakitte ise yatırımcılar 1900 dolarlı bölgelere geldiği takdirde yeniden altında ekleme yapabileceğini ifade etti. Tuna Kaya, yukarıda ise 1934 bölgesinde halihazırda direnç bölgesi olacağını vurguladı.

NE ZAMAN ATAĞA GEÇECEK

YouTube hesabından hazırladığı videoda gram altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaparak şu ifadeleri kullandı;

Tuna Kaya, Eylül ortalarına doğru hem gram altın hem de ons altındaki yükseliş ayrıca Dolar/TL kurundaki yükselişin gram altın fiyatlarının 1900 TL seviyesine taşıyacağını ifade ederek, ons gümüşte 22.14 seviyesinin destek, 24,56 seviyesinin direnç olduğuna dikkat çekerek. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya gümüşün ilerleyen haftalarda yukarı yönlü hareket yaşayacağının altını çizerek, gram gümüşte 19.37 seviyesinin önemli bir destek olacağını bununda alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguladı. 21.85 direnç Eylül ayının sonlarına doğru gümüşte 25 TL beklentisinin devam edeceğini ifade etti.

Haber kanalımızda belirtilen açıklamalara kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp alanından uzman Tuna Kaya tarafından yapılan tahmindir.


Geri Dön