05 / 05 / 2024

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.



BAKAN NEBATİ AÇIKLADI! SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Bakan Nebati, Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) kripto para işlem platformu FTX'in ilişkili olduğu gerçek ve tüzel kişiler nezdinde inceleme başlattığını belirtti.

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın! 

Nebati ayrıca Kur Korumalı Mevduat hesapları ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında ise "KKM'nin katkısıyla döviz tevdiat hesaplarının toplam mevduatlardaki payı, yaklaşık 20 puanlık bir düşüşle yüzde 50,6'ya gerilemiştir" ifadelerine yer verdi.

Altın fiyatları düşüyor! Altın Kahini İslam Memiş ilk kez bu rakamları verdi! Görenler küçük dilini yutacak

İslam Memiş, altın takvimini açıkladı! Frene basan altın için şimdi alım zamanı! Yatırımcılar geç kalmadan hemen koşun

Altın fiyatları eriyor! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Pür dikkat bakın! 23 Kasım 2022 son dakika altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön