27 / 04 / 2024

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Rusya ve Ukrayna arasındaki kriz sonrasında, yatırımcılar Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını araştırılıyor. Altının onsu bu sabah saatlerinde 1940 seviyelerinde işlem görürken şuanda 1,954 dolar seviyesi ile yükselmeye devam ediyor. İşte 24 Şubat 2022 altın fiyatları...



Yatırımcılar  bu sabah güne altındaki zirve ile başladı. Altın fiyatları. 24 Şubat sabahına  Rusya ile Ukrayna arasındaki sondakika gelişmelerinden dolayı güne yükselişle başladı. Altının onsu şu dakikalarda 1,954 dolardan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda has altının alış fiyatı 901,31 lira, satış fiyatı ise 904,48 lira.

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

 Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın bugün büyük bir ivme kazanarak son sekiz aydan sonra en yüksek seviyesine ulaştı.   Peki bugün has altın, gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ve gremse ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön