16 / 05 / 2024

Altında yaşanacak dev sıçrama tarihi deşifre oldu! Bu fiyatlar hayal olacak uyarısı

Altında yaşanacak dev sıçrama tarihi deşifre oldu! Bu fiyatlar hayal olacak uyarısı

Ekonomik yatırım araçları içinde en güvenli olarak kabul edilen altın diğer piyasalardaki oynak seyir yüzünden yeniden yatırımcının gözdesi haline geldi. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,80 artışla 975 bin 500 liraya çıktı.



PEKİ ALTIN VE GÜMÜŞÜN SEYRİ NE OLACAK?

Piyasa analisti İslam Memiş, 'İtiraflar hızlı bir şekilde gelmeye devam ediyor" diyerek yaptığı altın ve gümüş fiyatları analizinde geçen yıl enflasyon geçici diyerek insanları oyalayanların bu sene 'Yanıldık" diyerek peş peşe itiraflarda bulunmaya başladığını söyledi.

Altında yaşanacak dev sıçrama tarihi deşifre oldu! Bu fiyatlar hayal olacak uyarısı

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'in enflasyon konusunda yanıldım itirafına atıfta bulunan İslam Memiş, "Gelecek yıl da diyecekler ki biz enflasyonu bilerek ve isteyerek yükselttik" açıklaması yaptı. Altın ve gümüş fiyatlarının jeopolitik riskler karşısında baskılandığına vurgu yapan İslam Memiş, "Gelecek yıl bu fiyatlar hayal olacak. 40 yılın sonunda enflasyonun geldiği noktaya bakarak altın ve gümüş fiyatları şu anda bedava" dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön