13 / 05 / 2024

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023'te altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını rakam vererek açıkladı. 



ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRDI!

Geçen sene gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazandırdı. Gram altın yatırıcısına yüzde 43 kazanç sağlarken gümüş, yüzde 45 kazandırdı. Bu sene de yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını söyleyen İslam Memiş yatırımcılara gümüş ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak rakam verdi. 

 Altından daha çok kazandırdı! İslam Memiş rakam vererek 2023 te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı

Döviz ve altından sonra yatırım yapmak isteyenlerin diğer gözdesi gümüş oldu. Gümüş yatırımcılarına son bir yılda bir gramda yüzde 50'nin üzerinde kazanç sağladı.  Gümüşün gram fiyatı üç yıl önce ocak ayında 2,50 TL iken bu rakam bu sene 18 TL'ye yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön