15 / 05 / 2024

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

Altın fiyatlarının son zamanlarda yükselişe geçmesi yatırımcıların tercihlerini de değiştirmeye başladı. Vatandaşlar gümüşe yakınlaşmaya başlarken İslam Memiş'ten ''altını tahtından etti'' açıklaması geldi.




GÜMÜŞ ALTINI TAHTINDAN EDECEK

islam Memiş yatırımcıların altından sonra en çok tercihlerinin gümüş olduğunu söyledi ve şu açıklamaları yaptı: "Altının maliyetinin altından kalkmak zorlaşıyor. Türkiye’de özellikle son iki yılda gümüş farkındalığı oluştu. Gelenekçi yatırımı tercih eden vatandaşlarımız altın biriktiriyordu. Son iki yılda bankalardaki rakamlara baktığımızda gümüşte yüzde 100’ü geçen artış oldu" dedi.


GÜMÜŞ YATIRIMCILARI SABIRLI OLUN!

Altın fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yatırımcıların gümüşe olan talebinin yükseldiğini söyleyen Memiş; "Bizim geleneklerimizde altın takı kültürü vardır.

Bu dönemde altın fiyatları yüksek olduğu için vatandaşların talebi gümüşe arttı.Altın alamayan insanlar takı kültürünü gümüş olarak devam ettirebilir.

 Altını tahtından etti! diyen İslam Memiş ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

Gümüş sikkeler takı kültürümüzün yok olmasını önlemiş olacak. Yatırımcılar finansal piyasalarda gümüşe talep gösteriyor. 

Takı kısmında ise yeni yeni talep oluşmaya başladı. Takı da altından gümüşe geçmek kolay bir süreç değil.  Zaman içerisinde takı törenlerinde gümüş daha fazla tercih edilecektir" dedi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön