18 / 05 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş peşe uyardı! Tufana hazır olun!

Altının Efendisi İslam Memiş peşe uyardı! Tufana hazır olun!

Altının Efendisi İslam Memiş'ten altın için yeni tahmin geldi. Peş peşe uyarılar yapan İslam Memiş, "Tufana hazır olun" dedi.



İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN ALACAKLARA KRİTİK UYARI

Altın almak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, kullanışlı bir yatırım aracı olarak görülen sertifikalı altın alım satım işlemlerinde komisyon ödeme gibi ek masrafların söz konusu olmadığını söyleyerek, yüzde sıfır stopaj fırsatı sunmasının dışında kolay saklanabilir ve kullanıcı dostu özelliği ile uzmanlar tarafından önerildiğini söyledi.

Altının Efendisi İslam Memiş peşe uyardı! Tufana hazır olun!

Açıklamasında altın madenden çıkarıldığında saf hali ile satışa sunulabildiğini söyleyen İslam Memiş, "Som altın henüz işlenmemiş hali ile çok daha ucuz bir fiyata alınabiliyor. Fakat bu şekilde almak için kilo ile satın almanız gerekir. Som altın satın aldıktan sonra kuyumcularla anlaşarak bunları işleyebilir ve kar elde edebilirsiniz." dedi

Açıklamasında diğer bir yandan İstanbul Kapalıçarşı, İstanbul Harem, Altın madenciliği yapan şirketlerden som altın ve İnternet e-ticaret sitelerinden toptan altın alınabildiğini söyleyen İslam Memiş, Bu gibi alımlarda altının miktarına göre indirimli fiyatlar uygulanabildiğini de söyledi.

SSK, BağKur Emekli Sandığı ikramiyeleri için Nisan 2023 müjdesi! İkramiyeler işte bu tarihte yatırılacak! Kaçırmayın!

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem! Akbank, Yapı Kredi, ING tek tek açıkladı, duyanların adeta dünyası karardı!

1 doların 45 gün sonra ne kadar olacağı bir bir açıklandı! O bankanın açıkladığı rakamı görenlerin resmen dili tutuldu!


Geri Dön