08 / 05 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Altının Efendisi İslam Memiş 1 gram bile altını olan herkesi üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara resmen soğuk duş! Eğer sizin de 1 gram altınınız varsa, hemen bu son dakika açıklamasına bakın...



ONS ALTIN NE KADAR?

İslam Memiş yaptığı açıklamada 1.681 dolar seviyesinden kapanış yapan altının ons fiyatı, 1.698 dolar seviyesini yukarı yönlü kırdıktan sonra 1.715 dolar seviyesine kadar yükselebileceğini de söyledi.

Ekonomist Belgin Maviş de altın ile ilgili önemli açıklamalar yapan isimler arasında yer alıyor. 2023 yılının altının yılı olacağını söyleyen Ekonomist Belgin Maviş, gram altında dolardaki güçlü duruşun etkisiyle tepkisel
alımlar gördüğünü dile getirdi. Genel anlamda bakıldığında küresel piyasalarda birçok merkez bankasının özellikle altın rezervlerini artırmaya başladıklarını da gördüklerini söyleyen Belgin Maviş, 2023 yılı yorumlarına baktığında da altının ve emtianın yılı olacak başlıklarını gördüğünü söyleyerek, biraz daha emtia gömleğini giymeye hazırlanan bir altın fiyatlaması var denilebileceğini söyledi.

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

ONS ALTINDA KRİTİK SEVİYELER 

Ekonomist Belgin Mavi, ons altında şu anda 1670-75 dolar seviyesini gördüğünü dile getirerek, 1620-1680 bandı grafiksel olarak bakıldığında tepkilerin geldiği seviyeler olduğunu söyledi. Ekonomist Maviş, 1630'dan başlayan hareketin genellikle son olarak ekim ayının ortalarından bu yana hemen hemen aynı bant içerisinde yukarıda 1676, aşağıda ise 1617 seviyeleri olduğunu kaydetti.


ALTIN HANGİ SAATTE ALINIR?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, altının alım satım fiyatları banka, döviz büroları ve kuyumcularda farklı olarak fiyatlandırılabilir. Türkiye'de altın borsası saat 09.30 ile faaliyete başlıyor. Gün içinde de yaşanan dalgalanmalar akabinde de 13:00'da sona eriyor. Bunun sonrasında ise 15.00 ile 17.15 saatleri arası faaliyet gösterir.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında son dakika! O uzman isim yeni rakamı fısıldadı, duyanlar inanamadı! Hemen bu rakama bakın!

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın!


Geri Dön