03 / 05 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Gram altını bırakın hemen bu yatırıma bakın! 

 Altının Efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Gram altını bırakın hemen bu yatırıma bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın ve cumhuriyet altınındaki işçilik farklarına dikkat çekti. İslam Memiş açıklamasında gram altını da bir kenara bırakarak yeni bir yatırım aracına değindi...



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ile ilgili önemli analizler yaptı. Aktarılan detaylara göre, Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda yeni bir altın türüne yönelik dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 Altının Efendisi İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Gram altını bırakın hemen bu yatırıma bakın! 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, katıldığı bir canlı yayında öncelikle yurt dışındaki Türk vatandaşlarına yönelik açıklanan seçim vaatleri ile ilgili değerlendirmeler yapan İslam Memiş, "Yurt dışında yaşayan vatandaşların çeşitli ihtiyaçları doğuyor. Sayın Bakan'la şubat ayı ilk haftasında yapmış olduğumuz görüşmeden sonra, yurt dışındaki vatandaşların konut ihtiyacını konuştuk. Oradaki vatandaşların da konut ihtiyacı var, göründüğü gibi değil. Döviz girdisi için de önemli bir kaynak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından konut sahipleri olması avantajlı olacak. Yaşadığı ülkelerdeki kazançlarını da bırakmamış olacak. Bu çok önemli bir adımdı. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu bugün teyit etti. Otomotivle ilgili de bazı ciddi sıkıntılar var. Bununla ilgili de bazı güzel gelişmeler olacak. Vergisel bir düzenleme ve resmi kaynaklardan düzenlemelerde bir gevşeme olacak. Yurt dışından gelen vatandaşlar 6 aylığına araç getiriyorlardı. Araba kiralıyorlardı. Bu defa kendi araçlarını getirebilecek ve uzun süre de binebilecek. Yurt dışından araç getiren kişinin burada yaşaması gerekiyordu, başkası kullanamıyordu. Bu sorun da ortadan kalkacak."

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş ardından yatırımcıların gündemdinde yer alan gram altınla ilgili yeni önerisini de ilk defa açıkladı.


Geri Dön