Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Elinde altın olanlar bu tuzağa dikkat edin!

Altının efendisi İslam Memiş, elinde altını olan yatırımcılara tuzaklar konusunda uyarılarda bulunarak herkesin yaptığı hatayı açıkladı.  14 Mayıs seçim sürecinde yüksek fiyattan altın alan yatırımcıları uyararak aynı hataya tekrar düşmemelerini konusunda tokat gibi açıklamalarda bulundu

Altının efendisi İslam Memiş, seçim öncesi altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. 14 Mayıs seçim sürecinde yüksek fiyattan altın alan yatırımcıları uyararak aynı hataya tekrar düşmemelerini konusunda tokat gibi açıklamalarda bulundu. 

ELİNDE ALTINI OLANLAR DİKKAT: TUZAĞA DÜŞMEYİN!

İslam Memiş, 28 Mayıs seçimi öncesi yatırımcıları uyararak, yüksek fiyattan altın almamalarını söyledi. 

İslam Memiş, birinci turda kuyumcularda kuyruklar olduğunu, 1510 liradan gram altın alanların olduğunu ve bunun yanlış bir hamle olduğunu söyledi.

Bu yüzden tekrar tuzağa düşmemeleri konusunda uyaran Memiş :''Manipülasyon piyasası oluşuyor. Piyasalar da biraz daha kontrol altına alındı.” dedi.

İslam Memiş gram altın için 1350 lira altında bir düşüş beklemediğini ifade etti.  1350 lirayı dikkate alınması gereken bir rakam olarak gören Memiş: " Yaz aylarında yükseliş öngörümü koruyorum. Dolar kurunda da yaz aylarında yükseliş öngörüyorum." dedi. 

Altın almak isteyenler için 1350 lira altınfa alımların zor olduğunu belirterek, alım fırsatının doğduğunu açıkladı. 

Elinde altını olanların biraz daha beklemeye i,htiyaçları olduğunu belirten Memiş, alım işinin bittiğini şimdi bekleme zamanı olduğunu söyledi. 

GRAM VE ONS ALTIN SON DAKİKA!

13 Mayıs 2023 altın fiyatlarında son durum milyonlarca yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları güne düşüşle başladı.

Yatırımcılar altın fiyatları ne kadar, gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar oldu? sorularını merak ediyor.  Ons altın bugün 1955 dolardan işlem görüyor.

Gram altın fiyatı 1386  lira, çeyrek altın fiyatı ise 2300 lira, yarım altın fiyatı ise 4643 liradan işlem görüyor.

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları