27 / 06 / 2024

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

Son zamanlarda aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bayram sonrası yükselişe geçti. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altında asıl yükseliş için tarih vererek yatırımcıları uyardı.



Altın fiyatları yatırımcıların odağında. Altının ne zaman yükselişe geçeceğini merak eden yatırımcılar son dakika altın yorumlarını araştırmaya devam ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı ve gram altın için rakam verdi.

ALTIN DAHA PAHALI OLACAK

İslam Memiş, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” diyerek altının ne zamandan itibaren yükselişe geçeceğini açıkladı. 

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Memiş, Bayramdan önce altın yatırımcısını düşüşleri fırsata çevirmeleri konusunda uyardığını hatırlattı.  Memiş bayramdan sonra özellikle Temmuz ayında gram altında yükselişler başlayacağını söyledi. 

Memiş ''Bayramdan önce gram altın 2 bin 400 TL seviyesindeydi, bugün 2 bin 500 TL'ye yükseldi. İki haftada 100 TL değerlendi. Ons altında 70 dolarlık bir yükseliş yaşandı. 2. bin 368 dolar seviyesine kadar çıkan ons, direnç seviyesiyle karşılaşarak 2.321 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu da gram altında 20 TL'lik çekilmeye yol açtı.

GRAM ALTIN TAM BU KADAR OLACAK!

Gram altını serbest piyasada şimdi 2 bin 500 TL seviyesinden işlem görüyor. İslam Memiş ''Enflasyonist bir ortam var, Merkez Bankaları altın topluyor. Küresel piyasada belirsizlik var, jeopolitik gerilimler var. Putin, Asya ülkelerini ziyaret ediyor, petrol fiyatları ve dolar endeksi yükseliyor. Her yerde bir kafa karışıklığı var. Bu nedenle yatırımcı güvenli limana yani altına yöneliyor.'' dedi. 

Altının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın tam bu kadar olacak!

YATIRIMCISINA EN ÇOK KAZANDIRAN GRAM ALTIN!

Memiş, Türkiye'de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gram altın olduğunu söyledi. Son 22 yıldır birinciliği bırakmayan gram altın Son 22 yılda yüzde 8.000'den fazla getiri sağladığı için yatırımcısının yüzünü güldürdüğünü belirten Memiş ''Kısa bir mola verdi ancak. 2024 yılında altın "Altın Çağı"nı yaşayacak. Bundan sonraki süreçte altın rezerv para olma özelliği taşıyacak.'' dedi. 

ALTIN FİYATLARI BU TARİHTE YÜKSELECEK

İslam Memiş ''Temmuz ayı itibarıyla alım fırsatı vermeden yükseliş trendinde olacak bir gram altın var. 2600-2700 daha sonra ise 3000 TL seviyesi bizi bekliyor. Ben 3.500 TL'lik öngörümü koruyorum. Elinde altın olanlar satış için acele etmemeli.

Enflasyona karşı koruyacak en iyi yatırım aracıdır. Altında 'al unut dönemi' bitti bundan sonra fiyatına değil miktarına bakılmalı. Artık bundan sonra altın daha pahalı hale gelecek. Fiziki altın tarafında daha çok talep olacak.'' ifadelerini kullandı.

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Geri Dön