16 / 05 / 2024

Altının geleceği en yüksek rakam resmen açıklandı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı! Bakın şimdi neler olacak!

Altının geleceği en yüksek rakam resmen açıklandı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı! Bakın şimdi neler olacak!

Altının Efendisi olarak tanınan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed'in faiz kararını değerlendirirken yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altının geleceği en yüksek rakamı da resmen açıklandı! Rakamı duyanlar adeta küçük dilini yuttu! Bakın şimdi neler olacak...



İslam Memiş yaptığı açıklamada Dolar TL kurunda Fed sonrası gelişme olmadığını belirterek, 18.68 seviyesinde olduğunu, gram altın TL serbest piyasada 1004-1009 lira olduğunu ve altın onsunun 1650 dolar seviyesinde olduğunu ve Fed sonrasında 1665'e kadar yükseldiğini dile getirdi. 15 dolarlık artış olduğunu söyleyen İslam Memiş, faiz kararından sonra yüzde 1'lik bir değer artışı olduğunu söyledi. Dikkat çekici, burayı kaçırmamak lazım. Bu yükselişlerin 1680'e devam edeceğini tahmin ettiğini söyleyen İslam Memiş, gram tarafında da 1038'e kadar tahmin ettiğini kaydetti.

Altının geleceği en yüksek rakam resmen açıklandı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı! Bakın şimdi neler olacak!

Altın fiyatları ve gümüş fiyatlarının yükselişini destekleyen çok çok önemli bir gelişme olduğunu dile getiren İslam Memiş, Dünya Altın Konseyi raporunda, dünyadaki bütün merkez bankaları tam 400 ton altın stokladı dendiğini kaydederek, "Biz ne diyorduk, merkez bankaları dipten topluyor, altın stokluyor, süreç işlerine geliyor diyorduk. Söylemlerimiz resmi rakamlarla onaylandı. Yani stokladılar. Baskılanmanın altında yatan gerçek buydu." dedi.

Bütün merkez bankaları stoklarken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın bölgesinde en çok altın stoklayan ülkeler arasında birinci sırada yer aldğını söyleyen İslam Memiş, 3. çeyrekte tam 31 ton altın alımı yaptığını kaydetti. 

9 ayda toplamda 95 ton altın alımı yaptığını söyleyen İslam Memiş, rezervini de 489 tona çıkardığını belirterek, bunun müthiş bir gelişme olduğunu fakat Çin ve Rusya'nın ne kadar ekleme yaptığını bilmediklerini söyledi. İslam Memiş, şok olacağımız rakamları önümüzdeki haftalarda öğrenmiş olacağımızı dile getirerek, çok ucuzdan aldıklarını da sözlerine ekledi. 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 4 aylık zamları netleşti! Maaş hesaplamalarında büyük deprem! Hemen göz atın!

Asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu! Ne 9 bin 500 ne de 10 bin! Son dakika rakamlarına hemen göz atın!

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın


Geri Dön