15 / 05 / 2024

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Altını olanlar dikkat! Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı... İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak...



ALTININ GELECEĞİ RAKAMLAR RESMEN TEK TEK AÇIKLANDI


Yaptığı son dakika açıklamalarında altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesini beklediğini kaydeden İslam Memiş, yıl sonuna kadar altında yükseliş görüleceğini ve yukarı yönlü atakların devam edeceğini söyledi. İslam Memiş, o yüzden bozdurmak isteyen vatandaşların acele etmemesini tavsiye ederek, altın fiyatlarının daha yeni yükseliş trendine başladığını ve 6 aydır bir baskılanma olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada söz konusu bu baskılanmanın sonuna geldiklerini söyleyen İslam Memiş, altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketin sürdüğünü ve altının ons fiyatındaki yükselişlerin gram altın fiyatına da yansıdığını da söyledi.

ALTINA YÖNELİM DEVAM EDİYOR

Yaptığı açıklamada altın fiyatlarının 6 aydır baskı altında olduğunu dile getirirken, altının ons fiyatındaki hareketlerin pozitif yönde ilerlemesini beklediğini kaydetti. İslam Memiş, hem merkez bankası hem de vatandaşların alımlarını arttırdığını kaydederek, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yılın üçüncü çeyreğinde 31 tonluk alım yaparken mücevherat ve işçilikli altın tarafında 11 tonluk altın talebinin oluştuğunu kaydetti. Yastık altındaki altınlarda da ciddi bir alım olduğunu dile getiren İslam Memiş, 980 lira seviyesine kadar gerileyen gram altının vatandaşları alıma yönlendirdiğini de kaydetti.

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Altın fiyatlarında artışın sürmesini beklediğini dile getiren İslam Memiş, gram altının 1030 lira seviyesine kadar yükseldiğini kaydederek, gram altın/TL fiyatında yeni rekorlar beklemeye devam ettiklerini belirtti.

İslam Memiş, özellikle 1060, 1090, 1150 lira gibi rakamları yukarı yönlü hareketini devam ettireceğini düşündüğünü söyleyerek, gümüşte de aynı zamanda yükselişin devam ettiğini kaydetti. Özellikle altın alımı yapacak olan vatandaşların da acele etmesi gerektiğini kaydeden İslam Memiş, çünkü altın fiyatlarında artık bin liranın altında bir seviye çok mümkün gibi durmadğını dile getirdi.

Asgari ücrette resmen 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen bir bakın!

Altında bu kez 7 şiddetinde deprem! Gram altın 1 hafta sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı!

Altının Efendisi İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

 

Geri Dön