12 / 05 / 2024

Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Altının onsu 1990 dolar seviyesi ile yeni güne başlarken gün içerisinde 2 bin doları geçerek rekor tazeledi. Şu anda 2049 dolardan işlem gören ons altında beklentiler gittikçe yükseliyor. Ons altının 3 bin dolar olma ihtimali de beklentiler içerisinde..



Ons altın güne 1990 dolar ile başlayarak son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Gün içerisinde 2 bin doları geçen altının onsu şu dakikalarda 2049 dolardan işlem görüyor.  Rusya Ukrayna savaşı ve yaptırımlar emtia fiyatları üzerinde etkili olmaya devam ederken altın fiyatlarındaki beklentiler de yükselmeye başladı.

 Altının onsu 3 bin doları görür mü?

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM! 

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, bugün yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Gram altın şu anda 968 lira, Çeyrek altın 1584 lira, yarım altın 3,167 lira, tam altın 6,314 lira, Ata altın 6,480 lira, Atabeşli 32,266 lira, gremse altın ise 15,766 liradan satışa sunuluyor. Yatırımcılar ise bu fiyatların ne zamana kadar yükseleceğini araştırıyor.

 Altının onsu 3 bin doları görür mü?

ALTINDA BEKLENTİLER YÜKSELİYOR

Altın fiyatlarındaki bu yükseliş beklentileri de beraberinde getirdi.  Altının onsu en son, son iki yıl önce bu seviyeleri görmüştü. Bu seviye ile Ağustos 2020 tarihinde 2075 dolar ile gördüğü tarihi rekor seviyesinden sonra en yüksek seviyeye ulaşmış oldu. Gündemin böyle devam etmesi halinde önümüzdeki günlerde altının onsunun 2 bin dolar seviyesini geçerek 3 bin dolara yükselme ihtimali beklentiler içerisinde yer alıyor. Peki bu beklenti gerçekleşir mi?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön