07 / 07 / 2024

Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Altının onsu 1990 dolar seviyesi ile yeni güne başlarken gün içerisinde 2 bin doları geçerek rekor tazeledi. Şu anda 2049 dolardan işlem gören ons altında beklentiler gittikçe yükseliyor. Ons altının 3 bin dolar olma ihtimali de beklentiler içerisinde..



ONS ALTINDA 3 BİN DOLAR BEKLENTİSİ

Altın fiyatları, geçtiğimiz haftalarda Rusya’nın Donetsk ve Luhansk’ı tanımasının ve bölgede tansiyonun artmasının ardından atak yaparak 1940 dolar seviyesine yükseldi. Bir hafta da 1880 dolardan, 1990 dolara yükselen ons altın şu anda 2 bin doları geçti. 

 Altının onsu 3 bin doları görür mü?

Rusya Ukrayna arasındaki  savaş piyasaları doğrudan etkilerken, savaşın devam etmesi ve büyümesi altının onsunda 3 bin dolar beklentisi oluşturdu. Bu durum yatırımcıları başta en güvenli liman olan altına yönelmesini sağladı. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi: Gram altın 950 lirayı geçti...

Flaş altın tahmini! Yatırımcılar şok olacak: Ons altın şu an 2 bin dolar ama 3 ay içinde...

Gram altını olanlar dikkat: Ters köşe olabilirsiniz!

Altının onsu 2 bin doları geçti! Altın rekora koşuyor!

Ons altın 2 bin dolar sınırında: Yükseliş devam edecek mi?

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişti! Ons altın 1945 dolar...

Ons altında kritik seviye! 4 Mart 2022 ons altın fiyatı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön