07 / 09 / 2024

Altının rotası belli oldu! İslam Memiş ekim ayını işaret etti ve rakam verdi! Gram altın ne kadar olacak?

Altının rotası belli oldu! İslam Memiş ekim ayını işaret etti ve rakam verdi! Gram altın ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının yönüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, Ekim ayını işaret ederek, rakam verdi. Gram altın ne kadar olacak?



Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yeni haftayı değerlendirdi. Memiş, ons fiyatı 2 bin 470 dolar seviyelerine inen altınla ilgili yatırımcıları uyarıyor. 

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK?

Altın yatırımcıları için ONS altın grafiğini analiz eden Memiş, 2 bin 470 dolar seviyelerinden sonra ise bir yükseliş trendinin başlayabileceğini söyledi. 

EKİMDE YÜKSELİŞE GEÇECEK!

Alım fırsatlarının doğru değerlendirilmesinin ardından ONS altının Ekim sonu ve Kasım başı gibi yükselişe geçmesi bekleniyor. 2 bin 600 dolar seviyelerini zorlayacak olan ONS altın için İslam Memiş, gram altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların ONS altının 2 bin 500 dolar altında olmasını fırsat olarak bileceğini açıkladı. 

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; Memiş Jeopolitik bir sürprizin meydana gelmemesi halinde 2 bin 600 dolar seviyeleri Ekim ayı sonları ile Kasım ayı başlarında görüleceğini söyledi.

Altının rotası belli oldu! İslam Memiş ekim ayını işaret etti ve rakam verdi! Gram altın ne kadar olacak?

ONS ALTINDA 3 BİN DOLAR BEKLENTİSİ

Bunun arkasından 3 bin dolar bandına kadar ONS altın yükselişi beklediğini aktaran Memiş  bundan önce alt destek seviyesinin yerine getirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN

Altın borcu olanlar, yatırım yapmak isteyenler ve düğünler için altın alacaklara seslenen İslam Memiş, bu haftanın alım için en iyi fırsat olduğunu açıkladı. 

ALTINDA SON DURUM

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca yatırımcı 'altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Ons altın bugün 2497 dolardan işlem görüyor. Gram altın 2809 lira, çeyrek altın 4582 lira,  yarım altın fiyatı bugün 9155 liradan satılıyor. 

Altında hafta sonu rüzgarı! Düşüyor! Altın almak isteyenler dikkat! 7 Eylül Cumartesi altın fiyatları 

Altın Kahini yatırımcıları uyardı! Sert düşüşler gelebilir, aman dikkat! 

İslam Memiş’ten gram altın için 18 Eylül 2024 uyarısı geldi!


 


Geri Dön