29 / 04 / 2024

Altınkale Premium projesinde satışlar başladı!

Altınkale Premium projesinde satışlar başladı!

Firma: Altınkale İnşaat

Proje: Altınkale Premium

Altınkale İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutlar çatı loft, bahçe giriş dubleks ve ara kat olarak dizayn edildi. Projede toplam 162 adet daire yer alıyor. Altınkale Premium projesinde satışlar başladı.



Altınkale Premium projesinde orta katlar 144 metrekareden oluşuyor. 24 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 162 adet daire bulunuyor. 


Altınkale Premium projede bloklar 3 kattan oluşuyor. Toplam 25 bloktan oluşan proje "yeşil mahalle projesi" olarak Antalya' da  ilk proje olarak yükseliyor. Projede elektrik elde edilerek ortam aydınlatmada kullanılırken, yağmur suları rehabilite edilerek bahçe ve ağaç sulamada kullanılıyor.


Altınkale Premium projesinde 2 olimpik yüzme havuzu, Premium Lof Club, kreş, konser salonu, cep sineması, konser salonu, teknik servis, yürüyüş yolları, fitness center, buhar odası, alışveriş gibi seçenekelerle donatıldı.


Altınkale Premium projesinde satışlar başladı. Projedeki daireler lansmana özel 86 bin TL peşinattan sonra kalan tutarı 7 ay vade ile ödeme seçeneği veriliyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 baharında yapılması planlanıyor.


Altınkale Premium iletişim

Adres: Altınkale Mahallesi 5240 sokak No:25 D:2 Antalya

Telefon : +90 242 443 32 20

E-Posta : [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön