14 / 05 / 2024

Altınkale Premium iletişim

Altınkale Premium iletişim

Altınkale İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutlar çatı loft, bahçe giriş dubleks ve ara kat olarak dizayn edildi. Projede toplam 162 adet daire yer alıyor. Altınkale Premium projesinde satışlar başladı.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Fuzul TEM Konutları iletişim!

Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen Fuzul TEM Konutları projesi 17-18 katlı altı blok olarak şeklinde yükseliyor. Fuzul TEM Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Babacan Premium Residence iletişim!

Babacan Premium Residence iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen projede 40 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükselen projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Esenyurt Babacan Premium Konutları iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 876 18 08 olarak belirlendi.

Antalya Altınkale Premium modern mimariyi şekillendiriyor!

Antalya inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Altınkale Premium, hem doğal hem de huzur dolu bir yaşam vaat ediyor. Altınkale Premium, konfor, yalınlık, güven ve teknolojiyi uyumla bir araya getiriyor.

Babacan Premium Esenyurt iletişim!

Babacan Premium Esenyurt iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 28 bin 500 metrekareden oluşan projede 40 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Kavuklar Bornova Evleri projesinde daire teslimleri Temmuz 2018 yılında yapılıyor...

Esenyurt Babacan Premium Rezidans iletişim!

Esenyurt Babacan Premium Rezidans iletişim için 0212 596 38 78 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.216 adet daire ve 102 adet ticari üniteden oluşan proje 2 etap halinde teslim edilecek.

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim!

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İki etaptan oluşan Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Babacan Premium iletişim bilgileri telefon!

6 blok şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisine göre metrobüs istasyonuna 500 metre uzaklıkta bulunuyor. Babacan Premium iletişim bilgileri telefon numarası 0 212 876 18 08 olarak belirlendi.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Altınkale Premium iletişim Haberi

Altınkale Premium iletişim

Altınkale Premium projesinde orta katlar 144 metrekareden oluşuyor. 24 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 162 adet daire bulunuyor. 


Altınkale Premium projede bloklar 3 kattan oluşuyor. Toplam 25 bloktan oluşan proje "yeşil mahalle projesi" olarak Antalya' da  ilk proje olarak yükseliyor. Projede elektrik elde edilerek ortam aydınlatmada kullanılırken, yağmur suları rehabilite edilerek bahçe ve ağaç sulamada kullanılıyor.


Altınkale Premium projesinde 2 olimpik yüzme havuzu, Premium Lof Club, kreş, konser salonu, cep sineması, konser salonu, teknik servis, yürüyüş yolları, fitness center, buhar odası, alışveriş gibi seçenekelerle donatıldı.


Altınkale Premium projesinde satışlar başladı. Projedeki daireler lansmana özel 86 bin TL peşinattan sonra kalan tutarı 7 ay vade ile ödeme seçeneği veriliyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 baharında yapılması planlanıyor.


Altınkale Premium iletişim

Adres: Altınkale Mahallesi...