14 / 05 / 2024

Altınkale Premium daire fiyatları

Altınkale Premium daire fiyatları

Altınkale İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutlar çatı loft, bahçe giriş dubleks ve ara kat olarak dizayn edildi. Projede toplam 162 adet daire yer alıyor. Altınkale Premium projesinde satışlar başladı.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Mood Altınok satışta! Mood Altınok daire fiyatları ne kadar?

Mood Ankara firması tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi’nde inşa edilen Mood Altınok projesi satışa çıktı. Peki, Mood Altınok daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Döşemealtı Belediyesi üç taksitle arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı Altınkale Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya Döşemealtı'nda 250 milyon liraya arsa satılıyor! Yüzde 50 peşin ve 3 taksitle ticaret imarlı arsa!

Antalya ili Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Altınkale Mahallesi'nde yer alan 25 bin 128 metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Rekor İstanbul’da! O ilçede 6 bin liranın altında kiralık daire kalmadı!

Geçinemiyoruz Platformu, geçtiğimiz eylül ayı konut raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre, İstanbul Kadıköy'de 6 bin lira altında kiralık daire kalmadı. İşte detaylar…

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Bursa'da heyelan nedeniyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

İstanbul Ataköy'deki lojman satışa çıkarıldı!

İstanbul Ataköy’de bulunan ve ‘ilk depremde yıkılır’ raporu verilen lojman boşaltıldı. 98 daire 665 ile 845 bin lira arasında fiyatla satışa sunuldu.

Altındağ'da daire fiyatları 1 milyona yaklaştı!

Tamamı gecekondu olan ve bu gecekonduların fiyatı yaklaşık 10 bin TL olan Ali Ersoy’da daire fiyatları kentsel dönüşümle birlikte 1 milyon TL’ye kadar yükseliş gösterdi. 

Gordion Altın Orman Bornova'da kısa sürede 400 daire satıldı!

İnşaat sektörünün durağanlaştığı şu günlerde İzmir'de yapımı devam eden Gordion Altın Orman Bornova projesinde, kısa sürede 400 daire satıldı. 

Altınkale Premium daire fiyatları Haberi

Altınkale Premium daire fiyatları

Altınkale Premium projesinde orta katlar 144 metrekareden oluşuyor. 24 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje toplam 162 adet daire bulunuyor. 


Altınkale Premium projede bloklar 3 kattan oluşuyor. Toplam 25 bloktan oluşan proje "yeşil mahalle projesi" olarak Antalya' da  ilk proje olarak yükseliyor. Projede elektrik elde edilerek ortam aydınlatmada kullanılırken, yağmur suları rehabilite edilerek bahçe ve ağaç sulamada kullanılıyor.


Altınkale Premium projesinde 2 olimpik yüzme havuzu, Premium Lof Club, kreş, konser salonu, cep sineması, konser salonu, teknik servis, yürüyüş yolları, fitness center, buhar odası, alışveriş gibi seçenekelerle donatıldı.


Altınkale Premium projesinde satışlar başladı. Projedeki daireler lansmana özel 86 bin TL peşinattan sonra kalan tutarı 7 ay vade ile ödeme seçeneği veriliyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2016 baharında yapılması planlanıyor.


Altınkale Premium iletişim

Adres: Altınkale Mahallesi...