28 / 04 / 2024

Altınkent 2. Etap Konutları Bucak'ın cazibe merkezi olacak!

Altınkent 2. Etap Konutları Bucak'ın cazibe merkezi olacak!

Altınkent 2. Etap açılışına katılan ilimiz Bucak ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, proje ve Bucak'ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Mutlu: "Burası şehrin cazibe merkezi olacak. " şeklinde konuştu.



Projeyi gerçekleştiren Şanpol İnşaat Sahibi Yılmaz Polat'a teşekkürlerini ileten Başkan Mutlu, ayrıca Bucak'ın vizyonunu, yapılacak olan yeni hizmetlerin değiştireceğini söyledi. Kentsel dönüşüm çalışmalarına da başlayacaklarını belirtti. Altınkent Konutlarının olduğu bölgeye TOKİ'nin de geleceği, bu bölgenin şehrin cazibe merkezi olacağını söyledi. Başkan Mutlunun konuşması şöyle: "Ch çelikle Şanpol İnşaat sahibi değerli kardeşimiz Yılmaz bey ve ailesini şahsım ve belediyem adına buradan bir kez daha tebrik ediyorum. Biz göreve geldikten sonra Yılmaz Bey ile tanıştık, bu yerin alınmasından sonra bizde bu bölgede birkaç çalışmamız olacak inşallah. Hükümetimizin büyük destekleri ile  TOKİ  aracılığıyla 196 adet 1+1 sosyal konutu getirdik Bucak a. Şimdi akabinde 2+1. 1+1. 3+1 konutlar gelecek. 

Burası şehirin cazibe merkezi olacak. Biz Yılmaz Beyle oturduk konuştuk dedik ki biz burayı Bucak'ın cazibe merkezi yapalım. 


Bucak tarımla büyüyen sanayisi ile büyüyen güzel şirin bir ilçe. Akdenizin incisi. Tarım alanlarını öldürmek istemiyoruz dedik. 

Tamam başkanım dedi. yatırıma geldi. Ben şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum. Bu proje bittikten sonra Bucak'ın ufkunun birkez daha büyüyeceğini ve bu konutların artık site halinde olacağına inanıyorum. Bu başlangıcı özel firma yaptığı için. Şanpol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve değerli ailelerine şükranlarımı tekrardan sunuyorum. Yılmaz Bey burada şundan bahsetti. Bucaklı hem şenlerimiz iş adamlarımız her zaman için destektir. 

Yeterki önünün açık olduğunu görsün. 


İnsanın düzgün olduğunu görsün. Her zaman için yardımcıdır yardımcı olmaya da devam edecektir. İnşallah bizde yönetimimizle beraber Bucak'ın vizyonunu değiştirmeye çalışıyoruz. Bir yılda çok işler yaptık. 


İnşallah önümüzdeki 4 yılda 1 yılda yaptığımız işleri katiayaraktan Bucağımızın vizyonunun şeklini ve Eski Bucak. Yeni Bucak diyerekten. yeni Bucak'ın ne kadar kıymetli olduğunu ve yükselen inşaatların ne kadar güzel kaliteli olduğunu insanların daha rahat ferah bir ortamda yaşaması gerektiğini anlatacağız. Geçen, meclisimizde kentsel dönüşüm ile ilgili bir adım attık. Çukur Mahallesinde cami mahallesininde bir kısmını aldı. Bir adada kentsel dönüşüm için ilk adımı attık ön protokolü TOKİ ile imzaladık. İnşallah Bucak çok hızlı bir şekilde gömlek değiştirecek. Bu dönem içinde 2019'a kadar. Ben başta başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bey ve kabine arkadaşlarına önümüzü ufkumuzu açtığı için bütün Bucak halkı önünde teşekkür ediyorum. 

İnşallah gelecek yarınlar bizim olacak" dedi. 


Burdur Yenigün Gazetesi


Geri Dön