21 / 05 / 2024

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

Global piyasalarda yaşanan gelişmeler sonrası ons altın 2 bin doları aşmasıyla birlikte gram altın da 1260 TL seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Altın fiyatlarına ilişkin süreci yakından takip eden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş “Vakit geldi” diyerek uyardı.



Altının ons fiyatı 2 bin doları aşması ile birlikte iç piyasada gram altın dolar kurundaki yükselişin de etkisi ile 1260 liraya ulaşarak tarihi rekor kırdı. ABD’deki gelişmeleri yakından takip eden Finans Analisti Memiş, altın fiyatlamalarında bir alım fırsatı olduğunu ifade etti.

Altın fiyatları ve döviz kurları son zamanlarda sıkışık bir bant işlem görüyor. Yatırımcılar birikimlerini nasıl koruma altına alacaklarını sorgularken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ekranlarla serbest piyasa arasındaki farka dikkat çekti ve piyasaların güncel durumunu yorumladı.

Altınların babası İslam Memiş, “Vakti geldi” diyerek büyük haberi duyurdu!

ALTIN YATIRIMCILARINA UYARI

Uzman isim, altın yatırımcıları için son alım fırsatlarına dikkat etmeleri gerektiği açıklayarak "Bunlar son fırsatlar" yorumunu yaptı. Gram altından 2022’de yüzde 43’lük bir kazanç elde edildiğine vurgu yapan Memiş, gram altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşların ons altın izlemeleri gerektiğinin altını çizdi. Ons altının bin 960 dolar bandında olması halinde o seviyeye karşılık gelen gram altında alım yapılabileceğini aktaran Memiş, "Bu yüzden gram altın yatırımcısı, ons altının fiyat hareketlerini yakından izlemelidir” şekline konuştu.

İşte detaylar...


Geri Dön