30 / 04 / 2024

Altınordu sahil bandındaki çalışmalarda sona gelindi!

Altınordu sahil bandındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu sahil bandındaki çalışmalarında sona geldi.




Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yatırımlarla kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Altınordu sahil bandındaki çalışmalarında sona geldi.  

 

Güzergah boyunca peyzaj düzenlemeleri, değişen alt yapısı, sıcak asfaltı ve yürüyüş, koşu, bisiklet yolu bulunan kaldırımlarıyla bölgeyi cazibe merkezi haline getiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, araç yolu üzerindeki otopark sorununu da çözmüş oldu.

 

Yeni aydınlatmaları, kaldırımları ve sıcak asfaltıyla tam bir değişim ve dönüşümün yaşandığı Altınordu sahil şeridi, Karadeniz Bölgesi’nin cazibe merkezi oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz: “Altınordu ilçemizin sahil bandındaki yolun deniz tarafına park yapmak, Meclisimizin aldığı kararla yasaklanmıştı. Şimdi buralara araç park yasağı tabelalarını yerleştirdik. Bu uygulamamızla bölgeyi kontrol edilebilir ve kurumsal bir yapıya oturtuyoruz. Ayrıca güzergâh üzerinde ODÜ Meslek Yüksek Okulunun ve otelin yanında ve tenis kortlarının olduğu bölgede olmak üzere üç noktada otopark alanı oluşturuyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizin en önemli vitrinlerinden biri olan Altınordu sahil bandındaki çalışmalarımızda sona geldik” diye konuştu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön