28 / 04 / 2024

Mersin Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Mersin Arena Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve çimlerinde düzenlendiğini ifade eden yetkililer, Mersin Arena Stadyumu 'nun Ordu maçından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına yetişme ihtimali olduğunu açıkladı.





2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersine kazandırılan 25 bin kişilik Mersin Arena Stadyumundaki çalışmalarda sona gelindi. 


Stadyumla ilgili bilgi aldığımız yetkililer 20 Ocak 2014 tarihinde oynanacak Mersin İdman Yurdu - Orduspor maçına stadın yetişmesinin zor olduğunu kaydetti. Yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve çimlerinde düzenlendiğini ifade eden yetkililer, Ordu maçından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına stadyumun yetişme ihtimali olduğunu açıkladı. 


"TOKİ GSGM'YE DEVREDECEK" 

Toki tarafından yaptırılan stadyumun Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi bekleniyor. İşlemlerin bu hafta sonuçlanmasını beklediklerini ifade eden yetkililer, "Toki'nin devrinden sonra stadyumda yapılması gereken bazı uygulamalar var. 


Bu uygulamaların yapılabilmesi için bütçe çıkartılıp onaylanması lazım. Buda zaman alabilir. En kısa sürede bu çalışmalara da başlanırsa Mersin İdman Yurdu Manisaspor maçına stadyum hazır olur" dedi.


Çukurova Gazetesi


Geri Dön