12 / 05 / 2024

Mersin Arena Stadyumu ne zaman bitecek

Mersin Arena Stadyumu ne zaman bitecek

Yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve çimlerinde düzenlendiğini ifade eden yetkililer, Mersin Arena Stadyumu 'nun Ordu maçından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına yetişme ihtimali olduğunu açıkladı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Mersin'de 1951'den 2014 yılına kadar hizmet veren tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Millet Bahçesi olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu için adım atılmalı!

Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, mülkiyeti TOKİ’de olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun bulunduğu alanın düzenlenmesi için yerel yönetimlere çağrıda bulundu.

Gaziantep Arena yarın açılacak!

Antalyaspor maçıyla birlikte Gaziantep Arena Stadyumu resmen açılması açıklanırken, İl Güvenlik Kurulu toplantısında taraftarları şok edecek bir karar alındı.

Giresun Çotanak Arena Stadı haziran 2018'de tamamlanacak!

TOKİ’nin inşa ettiği stadyumlar, UEFA standartlarını yukarıya taşıyor. Birçoğu kendi enerjisini üretebilen, doğayla uyumlu ve estetik spor yapılarına bir yenisi daha ekleniyor. Giresun Çotanak Arena Stadyumu ve Yüzme Havuzu Kompleksi’nin temeli atıldı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Giresun Çotanak Arena Stadı’nın temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan, Giresun Çotanak Arena Stadyumu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, önemli bir projenin temel atma töreninde bulunmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atıldı!

TOKİ Başkanı Turan: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile TOKİ arasında yapılan protokoller kapsamında spor tarihinin en büyük yatırımları yapılmaktadır" dedi.

Mersin Arena Stadyumu ne zaman bitecek Haberi

Mersin Arena Stadyumu ne zaman bitecek



2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersine kazandırılan 25 bin kişilik Mersin Arena Stadyumundaki çalışmalarda sona gelindi. 


Stadyumla ilgili bilgi aldığımız yetkililer 20 Ocak 2014 tarihinde oynanacak Mersin İdman Yurdu - Orduspor maçına stadın yetişmesinin zor olduğunu kaydetti. Yapılan çalışmalarda sona gelindiğini ve çimlerinde düzenlendiğini ifade eden yetkililer, Ordu maçından sonra oynanacak olan Manisaspor maçına stadyumun yetişme ihtimali olduğunu açıkladı. 


"TOKİ GSGM'YE DEVREDECEK" 

Toki tarafından yaptırılan stadyumun Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilmesi bekleniyor. İşlemlerin bu hafta sonuçlanmasını beklediklerini ifade eden yetkililer, "Toki'nin devrinden sonra stadyumda yapılması gereken bazı uygulamalar var. 


Bu uygulamaların yapılabilmesi için bütçe çıkartılıp onaylanması lazım. Buda zaman alabilir. En kısa sürede bu çalışmalara da başlanırsa Mersin İdman Yurdu Manisaspor maçına stadyum hazır olur" dedi.


Çukurova...