29 / 04 / 2024

Altınordu Terminali'nin sözleşmesi imzalandı!

Altınordu Terminali'nin sözleşmesi imzalandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde hayata geçirilecek olan terminal binasının sözleşmesi imzalandı.



 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde hayata geçirilecek olan terminal binası yeniden ihale edildi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını ve kısa sürede yapım çalışmalarına başlanacağını söyledi.


 
İHALEYE 6 FİRMA KATILDI

 
Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminalinin daha önce ihale edildiğini fakat demir çelik fiyatlarındaki artış nedeniyle ihalenin iptal olmasından dolayı yapımına başlanamadığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Yapılan çalışmaların ardından, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminalimizi tekrar ihale ettik. 6 firmanın katıldığı ihale sonrasında, yasal koşullar çerçevesindeki çalışmalarımız tamamlandı ve yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Bundan sonraki süreçte yapılacak yer teslimini takiben, müteahhit firma kısa sürede çalışmalara başlayacak” diye konuştu. 
 

 
TERMİNAL BİNASI 3 BİN 177 METREKARE

 


 
3 bin 177 metrekarelik terminal binasından oluşan proje kapsamında, 18 adet kırsal terminal park alanı, 32 adet otobüs park alanı, 54 adet minibüs park alanı, 16 adet midibüs park alanı, 90 araçlık kapalı otopark, 60 araçlık açık otopark, 28 adet peron, 2 adet kafeterya ve 6 adet dükkan yer alıyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön